Naš tim

Timski rad

Ponosni smo na naš stručni tim

Iako se Ateko  smatra mladom kompanijom, visoko je pozicionirana na tržištu pružanja usluga termotehničkih radova i održavanja objekata. Naš tim je sastavljen od kvalifikovanih, iskusnih i  visokostručno obučenih radnika, sa visegodišnjim iskustvom u izvođenju radova ovakve vrste. Činimo sve da obezbedimo pozitivno i zdravo radno okruženje, za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta svojih zaposlenih. Kod svojih zaposlenih cenimo posvećenost kompaniji i njenim ciljevima, usredsređenost na rezultate i želju za razvojem i unapređenjem karijere. Na osnovu stečene reputacije naših članova, ponosni smo što možemo da pružimo efikasnu uslugu našim klijentima, uz najviši nivo kvaliteta.

Usluga

Želimo da vas uslužimo
sa najboljiim našim kvalitetom

Grejanje

Grejanje

Naša kompanija izvodi unutrašnji i spoljni razvod za sve vrste sistema klimatizacije i grejanja, sa pratećim građevinskim i zemljanim radovima.
Hlađenje

Hlađenje

Vršimo projektovanje, izvođenje i puštanje u rad sistema hlađenja. Pri projektovanju i izvođenju objekata vodimo računa o energetskoj efikasnosti i zaštiti životne sredine.
Ventilacija

Ventilacija

Pažljivom ugradnjom ventilacionih kanala i opreme u odgovarajućem izboru nosećih elemenata i pravilnom rasporedu oslonaca, trudimo se da obezbedimo projektovane tehničke karakteristike sistema, odnosno najmanje padove pritiska, a samim tim i niske pogonske troškove.
Klimatizacija

Klimatizacija

Montiramo sve vrste toplotnih i rashladnih podstanica sa pružanjem kompletne usluge koja obuhvata izolovanje instalacije i zaštitu izolacije aluminijumskim limom, kao i montažu kompletne automatike za upravljanje radom sistema.

naše zlatne

3
years

Naše uspešno
poslovanje već
3 godine

završenih projekata

zaposlenih

projekata u toku

godina iskustva